Ring oss gärna: +46 40 18 30 65

FÖRETAGSFILOSOFI

För oss på Gödecke skapar pålitliga och entusiastiska medarbetare grunden till ett tjänsteföretag inom transport och logistik. Vi satsar på välutbildade experter med lång erfarenhet, erbjuder ett bra arbetsklimat och en trivsam arbetsmiljö. Hög säkerhet i arbetet och ett aktivt hälso- och miljöskydd är självklart för oss. Dessa förutsättningar skapar inte bara en hög motivation hos våra medarbetare utan också en stark laganda. Genom den enskilda medarbetarens personliga engagemang speglas därmed också kvalitén på vårt arbete.

Engagerade medarbetare är grunden för nöjda kunder. Hög tillgänglighet, öppenhet, direktkommunikation och expertråd är lika viktigt som att kundens varor levereras tillförlitligt och punktligt. Detta är vad våra trogna kunder sen många år uppskattar. Logistisk passion är just det vi lever för – varje dag.

Genom vårt interna system i kvalitetsmanagement står vår transportkedja ständigt under prövning och förbättring. Med stöd av vår moderna IT-utrustning får vi alltid total insyn i vår verksamhet inom logistik och transport. Vårt dynamiska och kompetenta team kan därför på ett flexibelt sätt anta logistiska utmaningar och förberett möta alla tänkbara situationer.

Med högkvalificerade medarbetare, pålitliga partners och ett förtroendefullt förhållande till våra kunder når vi alltid målet. Detta är Gödecke Logistik.