Ring oss gärna: +46 40 18 30 65

PARTIGODS

– i Norden och norra Europa

Noggrant organiserade leveranser sparar både tid och pengar. Vi på Gödecke Logistik arbetar ständigt för att transporterna av ert partigods ska kunna skickas, spåras och levereras i tid.

Som specialist för transport av partigods och fullastade bilar, levererar Gödecke Logistik era varor snabbt och säkert till slutdestinationen i hela Europa. Med vår erfarenhet och goda samarbetspartners hittar vi alltid den bästa transportlösningen för såväl avsändare som mottagare.

Har du frågor kring leverans av partigods i bl.a. Sverige, Tyskland, Norge, Danmark eller Polen? Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er!

Följ leveransen av ert partigods

Befinner sig ert partigods i Tyskland? Hur lång tid kommer det ta innan leveransen når sin slutdestination? Våra erfarna medarbetare engagerar sig personligt och serviceinriktat, från start till mål. Godsuppföljning och en bekräftelse vid leverans visar på en väl inarbetad transportkedja. Vår egen moderna fordonsflotta garanterar en permanent tillgång av fordon. För våra kunder – tillförlitligt och okomplicerat.

Gödecke100 - 360x160